hjärta



Jag saknar dig, farfar.

sommartider hejhej

Det känns lite som att min blogg har tagit semester utan att be om lov, busblogg. Men så går det när man är på kreta och öland och på roadtrip hela tiden, lite dumt. Fast bättre än att göra ingenting alls och ha tid till att blogga om ingenting alls. Men det kommer nog en väldigt regnig dag så att det blir nästan översvämning och då lovar jag att jag ska blogga, om inte datorn blir vattenskadad.

Fast just nu gör jag iofs inget så nu kan jag berätta om idag! Dagens äventyr var en loppisrunda med Maria och Lovisa och en liten liten söt bil, så liten att man kunde vända på landsvägar hur lätt som helst! Det var tur för det var inte lätt att veta vilket håll man skulle köra på, det fanns jättemånga håll att välja på. Men vi hittade en sjö och en brygga och kallt vatten och massa fika (alltså vi hittade inte fikat vid sjön för då hade det varit lite äckligt om vi åt upp det bara sådär utan vi hade köpt det innan så nu slipper ni fundera på det!), sen hittade vi äntligen till loppisen som vi tydligen kört förbi tre gånger.


Längst fram vid staketet! Lite tufft ett tag, fanns inte ens några vakter som gav oss vatten. Men det regnade så det gick fint.


På loppisen fanns jättemånga saker i alla former och mönster och minst lika många människor också i olika former och mönster så man fick lite ont i huvudet efter ett tag. Men jag köpte iaf en knapp, ett vykort och ett tygmärke. Precis vad jag behövde! Maria och Lovisa hittade ännu finare saker så jag fick lite loppisångest (nytt ord!) men det gick över sen.



Ett bra träd.



Massa bra fynd!


Sen blev vi hungriga så vi åkte vi på matjakt och eftersom att det var söndag så fanns det bara mat i Växjö. Moshi Moshi var tufft för det var öppet fast det hade stängt, gillar sånt! Min middag var glass, och lite pizza och lite sushi, bra middag känner jag. Sen insåg vi att det är olagligt att inte betala parkeringsavgift så vi åkte hem.

Och nu sitter jag på min altan, dricker fjorton liter kaffe, läser bok, bloggar, funderar på varför mina katter låter konstigt och taggar en natt med samma bra människor som på bilderna + Anders & Måns. Puss!


RSS 2.0