sju år sammanfattat i lika många bilder.

2005:



2006:


2007:


2008:


2009:


2010:

(jag till höger. tror jag)

2011:

(fyra jag är ganska lagom många jag)

Intressant utveckling, visst? Lovar ett likadant inlägg om ytterliggare sju år. Då kommer jag dessutom ha ett välbetalt jobb, vara lyckligt gift och ha några söta barn.

jag vill va sjuk med dig

..är en bra låt, som man kan lyssna på här. Gör det.

Själv är jag mest sjuk med mig själv och alla mina personligheter. Min mage känns uppochnervänd även när jag inte står på händerna, jag kan inte andas normalt och är väl inte helt mentalt frisk heller. Var lite knäpp nyss och gick ut lite. Det var typ 74 minusgrader och snö. Fick öroninflammation och gick in igen. Fast jag har rätt kul ändå för jag äter mig hög på jordgubbar.

På tal om mentalt ofrisk, bara för att jag inte har ett lösenord på bloggen så betyder det inte att jag har slutat vara paranoid OCH det är läskigt många som läser min blogg ser jag. Så; hej, vilka är ni? Jag tycker ni kan lämna ett litet spår i form av ett namn (måste inte vara ert eget men det vore roligt) och en liten hälsning, det kan jag väl vara värd? Och kommer ni inte på någon bra hälsning så kan ni bara skriva ett ord som ni tycker är bra. Inte alls ansträngande, jag lovar.

..och nu tänker ni typ "äh, jag behöver inte göra det, det är säkert någon annan som skriver nåt så hon blir nog nöjd", men näh just DU ska kommentera! Annars kommer jag hemsöka dig och din familj sen när jag har blivit ett spöke. Och jag planerar att bli ett elakt spöke. Osv.

Nu ska jag fortsätta att vara sjukt sjuk och vänta på kommentarer från er + fundera ut ett jättehemligt lösenord jag ska skaffa om ni inte kommenterar. Jag kan väldigt svåra och väldigt långa ord, så att ni vet.

Här får ni ett litet smakprov på ungefär hur svårt det kommer vara:



(Oops, kom på att jag lät helt otrevlig mot er och att jag inte verkar uppskatta att ni läser, men det är klart jag gör! Ni är ju anledningen att jag över huvud taget klarar av att gå upp på morgonen och att jag överlever vardagen. Okej, inte helt sant eftersom att jag inte vet riktigt vilka ni är, men puss på er iaf!)

hej, jag är en rubrik.

Tur att det snart är juni, för då ska jag och världens bästa syster hit:



Kreta alltså, men det ser man ju. All Inclusive, åh vad tjocka och bruna vi ska bli!


Annars mår jag nog bra. Kliar lite i näsan bara. Och om jag känner efter riktigt mycket så är jag nog lite kissnödig också, men har en toalett 3.5 meter bort så det är ju inga jätteproblem egentligen. Vad bra jag har det ändå. Labbade idag förresten, och igår. Och imorgon och på fredag. Eller, har inte labbat då. Ska labba då. Och jag är lite bra för jag har inte ens andats in någon dimetyleter än, så har inte blivit gul i hela mitt andningssystem. Skönt. Har nämligen testat det en gång och kom fram till att man blir yr, får ont i huvudet och blir opepp på de 4 timmarna som är kvar av labbandet. Men ah det var helt totalt kul idag för vi mest dansade och sjöng och gav en buffert ett bra pH-värde. Allt borde ha det pH-värdet, vilken fin värld det skulle ha varit då. Fast kanske lite för neutral värld. Kanske tråkigt. Okej, alla får ha vilka pH-värden de vill och nu ska jag nog sluta fundera på pH-värden.

Men titta liksom, blir helt tårögd. Hatar när man har tår i ögonen förresten, speciellt när det inte är ens egna tår.





Nä nu ska jag ut i naturen och andas och krama träd och såntdär, det behöver man ibland. ÅH förresten, jag vill bygga en koja i en skog. Vem vill vara med? Det kan vara vår hemliga koja som ingen vet om, ingen förutom alla mina bloggläsare dvs en väldigt offentlig koja. Hör av er om ni vill delta i byggandet eller om ni har några bra pinnar att bidra med åtminstone!

mustaschmysch

Igår hade Amanda korridorsfest, med mustaschtema. Det såg ut ungefär såhär:




Mustascher och Mojito! Fint fint fint.






Jag trivdes sjukt bra i min mustasch. Hade odlat ca 3,5 dagar ungefär, skickligt eller hur?






Manligt.





Mer manligt. Haha, vi borde alltid se ut såhär!




Jag trivdes, som sagt!




Mustasch-kärlek när den är som vackrast.


Nu ska jag ut på lite äventyr; kvalitetsshopping på ÖoB med Linnéa & Idol-stalking på Nova (Jay och Minna är tydligen där. JAY! Vad glad man blir ju.).

Sen lite plugg (öppna en bok iaf, det är ju faktiskt lördag).
Sen träna.
Sen har jag varit så bra så då förtjänar jag melodifestivalfest och dans på sydskånska tills klockan är 5 på morgonen och alla har feber i öronen.

puss!

2/2. och så går jag i 2:an. det är för häftigt.

Idag gick jag på stan. Jag var jättenära att köpa en klänning för 299 kr. 2 sekunder från kassan hängde jag tillbaka den. Sen var jag ungefär lika nära att köpa en burk för 119 kr (låter onödigt, men vi ville ha varandra och det var pengar från min köpa-saker-jag-förtjänat-kassa). Köpte den inte. Inte ett underlägg för 49 kr heller. Sen gav jag mina pengar till en uteliggare istället. Han blev glad. Jag blev glad.


Dagens låt: Explosions In The Sky – Your Hand In Mine

ojskipojski

..och dääär försvann lösenordet! Jag kom nämligen på att det blir svårt att få fler läsare än kenza om man har en lösenordsskyddad blogg och har gett lösenordet till 4-5 pers. Dumt. Jag vill vara som kenza. Nej men hej och välkommna allihopa, hela världen! Vad kul att just du hittat hit, tror jag.

Nu ska jag dricka kaffe, lyssna på finaste musiken och jämföra aerob och anaerob nedbrytning.

Ha en helt outstanding dag!

RSS 2.0