múm

När man är ute och vandrar i lilla Lund kan man hitta den totalmysiga musikaffären Repeat Records, det gjorde jag en gång. Där finns både nya och begagnade CDs, vinyler och planscher och sånt bra ni vet. Så där brukar jag hänga. Och en gång hittade jag en riktigt bra skiva till ett riktigt bra pris och den skivan är så bra att jag döpte bloggen efter den.





Annars jobbar jag mest. Det är roligt, faktiskt. Fick börja bygga mina favoritbatteriladdare idag, 300-wattare. De är bra för först får man måla lite på lådor sen får man löda på saker på kretskort som man monterar i lådorna och sen får man prova dem helt själv och medan de provas får man bygga saker av lödtenn och åka över rosa bubbelplast med stolen så att det låter jättemycket. Fast nu jobbar jag bara två dagar till sen har jag 5 veckors semester OHYEAHHH!

vad dyrt det är med solkräm

idag har jag:
- vaknat i min lillebrors rum 13 timmar efter att jag somnade, jag var nog lite trött kanske?
- ätit glutenfri cheesecake till frukost.
- slagit gå-rekord; 2,5 mil i solen. Mys. Sjukaste blåsorna på fötterna, omys,
- insett att det är dyrt med solkräm.
- lekt Supersize Me och ätit Mc Donaldsmat i bilen. Fast drack vatten till så det blev ju okej.
- börjat packa inför Kretaresan! (FY FAN VAD BRA DET KOMMER BLI JAG DÖR)
- blivit lite rädd när jag kom på att jag tog studenten för exakt tre år sedan, vad hände med de tre åren liksom? Eller okej ganska mycket egentligen, ett års jobb, flytt till Lund, två jävligt bra år i Lund och lite plugg ibland också. But still!
- bloggat.



Förresten, om ni undrar hur jag blir när jag druckit vin så kommer svaret här:


minnen av aprilhimlen

April är en typiskt bra månad att se Håkan Hellström, tänkte jag och Amanda. Speciellt 9:e april, gärna på Mejeriet. Så vi gick och köpte lite glass och en chokladkanin och ställde oss i kön. Några timmar senare började spelningen, och den var perfekt. Liten mysig lokal så det blev väldigt intimt och svettigt och allmänt mysigt. Håkan var lika energisk som vanligt och jag lyckades skaka hand med honom! Jag är nog världsmästare i handskakning med sjukt bra människor känner jag, hejaheja! Hade tjuvtittat lite på låtlistan som varit de tidigare spelningarna men det var tydligen en helt ny låtlista denna kväll, inte mig emot. Mycket gammalt, typ Förhoppningar och regnbågar, Uppsnärjd i det blå, Det är så jag säger det, Dom kommer kliva på dig igen, Minnen av aprilhimlen(!), sånt han inte brukar spela liksom. UNDERBART.

Och som vanligt på Håkan-konserter så var det inte många sekunder man stod stilla vilket innebär att det var inte många bilder som blir särskilt bra, fast vid närmare eftertanke så är ju alla bilder som föreställer Håkan Hellström väldigt väldigt bra, såhär kommer några:


Söta Amanda!









Tack och hej, ses i juli. Och augusti. Och i höst?

RSS 2.0